Zomer 2024

Beste architectuurliefhebbers,

Het heeft even geduurd, maar ik ben blij te kunnen melden dat mijn nieuwe website online is! Zelfde adres, dus nog steeds www.buildingstories.nl

Geen spectaculaire veranderingen, maar alles is weer opgeschoond en werkt beter hoop ik, al zijn er altijd nog wat programma’s die ik toe wil voegen en aan wil passen.

Maar hij is online en dat betekent dat er ook weer enkele wandelingen gepland staan met open inschrijving.

 • Zaterdag 1 juni, van 14-16.00: IJburg Amsterdam. IJburg blijft in beweging dus hoog tijd voor weer een wandeling naar deze bijzondere wijk, waarbij we vanzelfsprekend ook het bijzondere Sluishuis van top architect Bjark Ingels zien! Meer informatie vindt u hier.
 • Zaterdag 22 juni, van 11-13.00 uur: Zuidas Amsterdam. Ook al zo’n spannende wijk, vol spectaculaire kantoortorens maar inmiddels ook veel bijzondere woonprojecten, denk bijvoorbeeld aan The Valley van MVRDV. Meer informatie vindt u hier.
 • Zaterdag 6 juli, van 11-13.00 uur: de Houthavens in Amsterdam. Een spannende, duurzame woonwijk die laat zien hoe veelzijdig de Nederlandse architectuur anno nu is. Meer informatie vindt u hier.

Alledrie dus wandelingen in Amsterdam, in spannende wijken die volop in beweging zijn. De kosten zijn hetzelfde gebleven, 20 euro p.p. Na aanmelding (via de website) ontvangt u van mij een mail met daarin de laatste informatie, zoals het beginpunt.

Vanzelfsprekend zullen later dit jaar nog andere wandelingen volgen, bijvoorbeeld in Rotterdam, Den Haag of elders. Verzoekjes zijn meer dan welkom!

Verder natuurlijk nog wat andere programma’s: (via de link vindt u meer informatie)

Allereerst even de lezingen/ cursussen/ excursies die via een andere partij gaan:

En dan natuurlijk nog de reizen die ik zal begeleiden:

 • 13-18 mei: reis Berlijn met Leo Blokhuis, voor SRC Reizen. Na het succes van vorig jaar mogen we nog een keer! Het is eigenlijk vooral een interbellum reis, waarbij ook de architectuur vanzelfsprekend aan bod komt! Gegarandeerd vertrek.
 • 10-14 juni: Architectuurreis Ruhr (Duitsland), via Experience Travel. Ook gegarandeerd. Prachtige industriële architectuur en indrukwekkende kunst.
 • 10-15 juli: Architectuurreis Kopenhagen, via SRC Reizen. Met de bus, dus ook fijn voor mensen die liever niet willen vliegen. De reis zit vol met moderne architectuur van toparchitecten. Ook deze reis is al gegarandeerd.
 • 29 aug- 3 sep: Architectuurreis Finland (Helsinki, Tampere o.a.), via Experience Travel. Een prachtige reis naar mijn geliefde Finland, want velen van jullie weten wellicht dat ik al jaren architectuur reizen naar Helsinki begeleid en dat Finland een speciaal plekje in mijn hart heeft omdat mijn zus er woont. Daarom ben ik blij dat ik deze prachtige reis mag gaan doen, waarbij we ook dieper Finland induiken en veel mooie dingen in Tampere gaan zien.
 • 28 sep-5 okt en 12-19 oktober: 2 keer de jaarlijkse architectuurreis naar Spanje. De reis komt binnenkort op de website van de Spaanse vereniging Eindhoven. Mocht u geïnteresseerd zijn, laat het me weten en ik zal u laten weten wanneer u de bestemming en het programma kunt inzien en eventueel kunt boeken. Of hou hun website in de gaten.
 • 12-15 december: Architectuurreis Londen, Via Experience Travel. Altijd fijn Londen, zeker in december 🙂

Als laatste:

 • Ik verstuur mijn nieuwsbrieven nog als een gewone mail aangezien ik nog geen goede service heb gevonden voor een ander format. Ik heb mailchimp in het verleden gebruikt maar heb nu eigenlijk te veel adressen. Mocht u toevallig een goed alternatief weten, dan hoor ik het ook graag van u!
 • En mocht u een leuke reactie willen sturen n.a.v. een programma dat u gevolgd heeft in het verleden die ik op mijn website kan plaatsen, dan is deze natuurlijk ook meer dan welkom 🙂

Hopelijk tot ziens bij 1 van mijn programma’s en alvast een hele fijne zomer gewenst!
Met hartelijke groet,
Suzanne Roelofs-Hellhake—————W: www.buildingstories.nl

T: 06 5141 1238

E: suzanneroelofs@gmail.com

Meer nieuws

Zomer 2024

Beste architectuurliefhebbers, Het heeft even geduurd, maar ik ben blij te kunnen melden dat mijn nieuwe website online is! Zelfde adres, dus nog steeds www.buildingstories.nl

Lees verder »

Voorjaar 2023

Beste architectuurliefhebbers, Ik hoop dat u 2023 goed begonnen bent! De eerste lezingen van dit jaar zijn al weer gegeven, hoog tijd voor een nieuwsbrief

Lees verder »