06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Agenda

Excursies met open inschrijving

Vernieuwde Houthavens (A'dam)

Zaterdag 15 juli 14-16.00 uur.
Dit voormalige industrieterrein is inmiddels getransformeerd tot een duurzaam woon- en werkgebied, met bijzondere iconen en leuke zelfbouwprojecten.

Meer info:

Architectuurwandeling Zuidas

Zondag 16 juli 11-13.00 uur.
Een wandeling door het hart van de Zuidas, met haar spraakmakende kantoorgebouwen en spannende woningbouw. Hierbij gaan we vanzelfsprekend ook in op de achterliggende visie, duurzaamheid en toekomstplannen.

Meer info:

Architectuurreis Murcia & Granada

Oktober 2023 ( 4-11 en 18-25 )
De jaarlijke architectuurreis voor de Spaanse vereniging Eindhoven, waar iedereen zich voor in kan schrijven en je zeker geen Spaans voor hieft te kunnen spreken 🙂
Reis 1 is vol, maar de 2e reis heeft nog plaats (en is al wel gegarandeerd).

Meer info:

Lezingen & wandelingen met open inschrijving

Suzanne geeft lezingen (op locatie en online) & wandelingen met open inschrijving voor verschillende culturele instanties. Er staan lezingen over beroemde architecten op het programma, maar ook diverse thema’s en steden komen aan bod. Wilt u graag welke lezingen dit zijn en wanneer en waar deze worden gegeven, meldt u zich dan aan voor de 3maandelijkse nieuwsbrief. Hierin staat altijd het programma van de komende maanden, niet alleen de wandelingen en excursies, maar ook de lezingen. U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief via het contactformulier of direct op de nieuws pagina: hier ziet u rechts aanmelden voor de nieuwsbrief.