06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Agenda

Excursies met open inschrijving

Lezingen & wandelingen met open inschrijving

Suzanne geeft lezingen & wandelingen met open inschrijving voor verschillende culturele instanties. Wilt u graag welke lezingen dit zijn en wanneer en waar deze worden gegeven, meldt u zich dan aan voor de 3maandelijkse nieuwsbrief. Hierin staat altijd het programma van de komende maanden, niet alleen de wandelingen en excursies, maar ook de lezingen. U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief via het contactformulier of direct op de nieuws pagina: hier ziet u rechts aanmelden voor de nieuwsbrief.

Moderne architectuur & Designreis Helsinki 

Datum: 2 t/m 5 juli 2020 

Helsinki is een prachtige stad voor moderne architectuur. We bekijken veel werk van Alvar Aalto, zoals zijn huis en studio en Finlandia Hall. Maar ook moderne woningbouw, bibliotheken, een prachtige houten kapel en spannende stedenbouwkundige projecten. En daarbij natuurlijk ook volop aandacht voor het design van iittala, Arabia en Marimekko.

Lees meer

Moderne architectuur Stuttgart

Datum: 12 t/m 16 augustus 2020 

Stuttgart is een verrassende stad voor moderne architectuurliefhebbers! Hier was de invloedrijke Weisenhofsiedlung met werk van o.a. Le Corbusier en Mies van der Rohe en hier vinden we het kleurrijke postmoderne kunstmuseum van James Stirling met een geweldige collectie moderne kunst. Maar ook moderne (auto)musea, een prachtige bieb, het omstreden stationsproject en het kleurrijke werk van Hundertwasser staan op het programma.

Lees meer

Moderne architectuur Londen

Datum: 24t t/m 27 september 2020 

Bijzondere wolkenkrabbers, industrieel erfgoed, spannende bruggen, nieuwe stedenbouwkundige ontwikkelingen en spectaculair vernieuwde stations..Londen heeft het allemaal. We zullen kriskras de stad doorkruisen dmv openbaar vervoer en diverse wandelingen: u zult zich verbazen over hoeveel moderne architectuur de stad te bieden heeft!

Lees meer