06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Agenda

Excursies met open inschrijving

Zomerstop..

Momenteel is het even zomerstop – vanaf augustus komen er weer wandelingen en fietstochten met open inschrijving online.

Fijne zomer allemaal!

Architectuurreizen Valencia

In september en oktober 2022 organiseer ik in samenwerking met de Spaanse Vereniging Eindhoven weer 2 architectuurreizen die ik zelf zal begeleiden. Dit jaar is de bestemming Valencia!
De data zijn 25 september-2 oktober (vol) en 13-20 oktober (gegarandeerd doorgang,nog niet vol).
Het programma en voorwaarden kunt u vinden op de website van de Spaanse Vereniging, opgave gaat ook via hen. De reizen staan voor iedereen open om mee te gaan.

meer info:

Lezingen & wandelingen met open inschrijving

Suzanne geeft lezingen (op locatie en online) & wandelingen met open inschrijving voor verschillende culturele instanties. Er staan lezingen over beroemde architecten op het programma, maar ook diverse thema’s en steden komen aan bod. Wilt u graag welke lezingen dit zijn en wanneer en waar deze worden gegeven, meldt u zich dan aan voor de 3maandelijkse nieuwsbrief. Hierin staat altijd het programma van de komende maanden, niet alleen de wandelingen en excursies, maar ook de lezingen. U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief via het contactformulier of direct op de nieuws pagina: hier ziet u rechts aanmelden voor de nieuwsbrief.