06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Agenda

Excursies met open inschrijving

Wandeling NDSM (Amsterdam Noord)

Datum: zaterdag 2 juli 2022
Tijd: 11-13.00 uur
Kosten: 20 euro p.p.

Een wandeling over het veelzijdige NDSM terrein in Amsterdam Noord. Prachtig verbouwde pakhuizen en vele bijzondere nieuwbouwprojecten maken dit gebied terecht een hotspot van Amsterdam.

Meer info:

Fietstocht Amsterdam Noord

Datum: zondag 3 juli 2022
Tijd: 11-13.00 uur
Kosten: 20 euro p.p.

Met de fiets een grondige verkenning van Amsterdam Noord. De woonwijk rondom het Eye Museum, de hotspot NDSM en de duurzame, circulaire woon- en werkwijk Buiksloterham.

Meer info:

Architectuurreizen Valencia

In september en oktober 2022 organiseer ik in samenwerking met de Spaanse Vereniging Eindhoven weer 2 architectuurreizen die ik zelf zal begeleiden. Dit jaar is de bestemming Valencia!
De data zijn 25 september-2 oktober (vol) en 13-20 oktober (gegarandeerd doorgang,nog niet vol).
Het programma en voorwaarden kunt u vinden op de website van de Spaanse Vereniging, opgave gaat ook via hen. De reizen staan voor iedereen open om mee te gaan.

meer info:

Lezingen & wandelingen met open inschrijving

Suzanne geeft lezingen (op locatie en online) & wandelingen met open inschrijving voor verschillende culturele instanties. Er staan lezingen over beroemde architecten op het programma, maar ook diverse thema’s en steden komen aan bod. Wilt u graag welke lezingen dit zijn en wanneer en waar deze worden gegeven, meldt u zich dan aan voor de 3maandelijkse nieuwsbrief. Hierin staat altijd het programma van de komende maanden, niet alleen de wandelingen en excursies, maar ook de lezingen. U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief via het contactformulier of direct op de nieuws pagina: hier ziet u rechts aanmelden voor de nieuwsbrief.