06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Agenda

Excursies met open inschrijving

Dagexcursie Spectaculaire treinstations

Datum: dinsdag 25 september 2018
Tijd: 11:00 – 16:30

Een dagje treinen langs de prachtig vernieuwde stations van Nederland. Amsterdam CS, Haarlem, Leiden, Den Haag, Delft en Rotterdam: allemaal uniek en bepalend voor de ontwikkeling van het gebied eromheen, waarvoor natuurlijk ook uitgebreid aandacht

Lees meer

Lezingen met open inschrijving

Suzanne geeft ook diverse lezingen met open inschrijving voor verschillende culturele instanties. Wilt u graag welke lezingen dit zijn en wanneer en waar deze worden gegeven, meldt u zich dan aan voor de 3maandelijkse nieuwsbrief. Hierin staat altijd het programma van de komende maanden, niet alleen de wandelingen en lezingen, maar ook de lezingen. U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief via het contactformulier of direct op de nieuws pagina: hier ziet u rechts aanmelden voor de nieuwsbrief.

Architectuurreizen naar Zaragoza & omgeving.

Datum: 16 t/m 23 oktober en 30 oktober t/m 6 november 2018

De jaarlijkse architectuurreizen naar Spanje, dit jaar naar Zaragoza en omgeving.

Lees meer

Architectuurreis Dubai & Abu Dhabi

Datum: 24 t/m 30 november 2018

Spectaculaire wolkenkrabbers, bijzondere Palmeilanden, een dependance van het Louvre, een 100 % energie neutrale stad.. en dat allemaal door internationale toparchitecten. De Verenigde Arabische Emiraten hebben ontzettend veel te bieden aan de moderne architectuurliefhebber. 

Lees meer