06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Agenda

Excursies met open inschrijving

Wandeling Spaarndammerbuurt & Houthaven (Amsterdam)

Datum: zaterdag 9 november 2019 van 11.00-13.00 uur

De ontwikkeling van de duurzame nieuwe stadswijk Houthavens gaat razendsnel. Een wijk vol opmerkelijke woningbouw en zelfbouwkavels in een spannend stedenbouwkundige plan. De samenhang met de Spaarndammerbuurt met haar prachtige Amsterdamse School architectuur wordt in deze wandeling niet vergeten.

Lees meer

Museumplein excursie met rondleiding tentoonstelling Rembrandt-Velázquez in Rijksmuseum (Amsterdam)  

Datum: zondag 1  en zaterdag 7 december 2019 van 11.00-15.00 uur (1 december is vol!)

In het najaar van 2019 presenteert het Rijksmuseum Rembrandt-Velázquez, een tentoonstelling met topstukken van dé grote meesters uit de 17de eeuw uit Nederland en Spanje. Daarom een bezoek aan deze tentoonstelling, met voorafgaand een uitgebreide architectuurwandeling langs alle nieuwbouw op het Museumplein. 

Lees meer

Architectuurreis Sevilla & Malaga

Datum: 15-22 oktober & 28 oktober-4 november 2019

Prachtige moderne architectuur in Zuidwest Andalusia! Deze Spanje reis wordt net als eerdere jaren georganiseerd in samenwerking met de Spaanse Vereniging Eindhoven.

Lees meer

Lezingen met open inschrijving

Suzanne geeft ook diverse lezingen met open inschrijving voor verschillende culturele instanties. Wilt u graag welke lezingen dit zijn en wanneer en waar deze worden gegeven, meldt u zich dan aan voor de 3maandelijkse nieuwsbrief. Hierin staat altijd het programma van de komende maanden, niet alleen de wandelingen en excursies, maar ook de lezingen. U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief via het contactformulier of direct op de nieuws pagina: hier ziet u rechts aanmelden voor de nieuwsbrief.