06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Agenda

Excursies met open inschrijving

Wandeling Veelzijdig Haarlem

Datum: 16 juli 2019 van 11.00-13.00 uur

Haarlem heeft prachtige hofjes, gezellige pleinen en opmerkelijk speelse moderne architectuur: in deze wandeling komt het allemaal langs. Van Art Nouveau tot moderne architectuur. Een veelzijdige en verrassende wandeling in de binnenstad van Haarlem voor elke architectuurliefhebber.

Lees meer

Dagexcursie Eindhoven

Datum: 17 augustus 2019 van 11.00-16.00 uur

Een dagexcursie gewijd aan de voormalige Philipsstad. We bezoeken het spraakmakende, hippe Strijp-S met haar prachtige erfgoed en moderne projecten, maar vergeten ook de binnenstad niet; ook hier zijn bijzondere projecten te zien van o.a. Jo Coenen en Massimiliano Fuksas.

Lees meer

Architectuur- & Designreis Helsinki

Datum: 25 t/ 28 juli 2019 

(NB de reis van 11 t/m 14 juli zit vol)

Mijn jaarlijkse favoriet: Helsinki! Prachtige architectuur van Alvar Aalto natuurlijk, maar ook moderne bibliotheken, moderne kunstmusea en de enorme centrum ontwikkeling met houten kapel. Verder gaan we o.a. naar de sfeervolle Arabia wijk en is er ruim aandacht voor design, met o.a. een bezoek aan iittala. 

Lees meer

Architectuurreis Modern Londen

Datum: 8 t/m 11 augustus 2019

Het centrum van Londen staat vol spectaculaire wolkenkrabbers van toparchitecten, waarvoor ruim aandacht natuurlijk! Verder prachtig vernieuwde stations, Canary wharf, Tate modern, het Designmuseum (Rem Koolhaas) en alle ontwikkelingen rondom the Tower Bridge, waaronder The Shard: de hoogste wolkenkrabber van Europa (Renzo Piano).

Lees meer

Architectuurreis Stuttgart

Datum: 28 augustus t/m 1 september 2019

De stad van de Weissenhofsiedung (Mies van der Rohe, Le Corbusier) maar ook van geweldige musea gerealiseerd door toparchitecten. Verder een zeer opmerkelijk stationsproject, een schitterende bibliotheek, indrukwekkende kunstcollecties en de vrolijke Hundertwasser..

Lees meer

Architectuurreis Sevilla & Malaga

Datum: 15-22 oktober & 28 oktober-4 november 2019

Prachtige moderne architectuur in Zuidwest Andalusia! Deze Spanje reis wordt net als eerdere jaren georganiseerd in samenwerking met de Spaanse Vereniging Eindhoven.

Lees meer

Architectuurreis Dubai & Abu Dhabi

Datum: 16 t/m 22 november 2019

Spectaculaire wolkenkrabbers, bijzondere Palmeilanden, een dependance van het Louvre, een 100 % energie neutrale stad.. en dat allemaal door internationale toparchitecten. De Verenigde Arabische Emiraten hebben ontzettend veel te bieden aan de moderne architectuurliefhebber. 

Lees meer

Lezingen met open inschrijving

Suzanne geeft ook diverse lezingen met open inschrijving voor verschillende culturele instanties. Wilt u graag welke lezingen dit zijn en wanneer en waar deze worden gegeven, meldt u zich dan aan voor de 3maandelijkse nieuwsbrief. Hierin staat altijd het programma van de komende maanden, niet alleen de wandelingen en excursies, maar ook de lezingen. U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief via het contactformulier of direct op de nieuws pagina: hier ziet u rechts aanmelden voor de nieuwsbrief.