Nieuwsbrief: september 2018

Beste architectuurliefhebbers,

Ik hoop dat u een fijne zomer heeft gehad!

Zelf heb ik genoten van alle mooie reizen en wandelingen die ik heb mogen organiseren en begeleiden, waardoor het zo druk was dat ik nu nog net op de valreep in september de beloofde nieuwsbrief kan sturen.

De planning voor 2019 is ook al in volle gang en er komen weer mooie reizen aan. Echter de data zijn nog niet definitief, dus helaas kan ik deze nog niet vermelden, maar zodra de reizen bekend zijn komen ze op mijn website te staan en natuurlijk staan ze ook in mijn volgende nieuwsbrief. 

Helsinki zal in ieder geval terugkomen, net als Stuttgart, modern Londen en modern Wenen. Verder komt er een Bauhaus reis aangezien 2019 100 jaar Bauhaus is! Dat betekent een mooie reis langs de meeste spraakmakende gebouwen in Weimar, Dessau en Berlijn met extra aandacht voor alle modernistische woonwijken in Berlijn.

Mocht u al geïnteresseerd zijn in 1 van deze reizen, laat het me weten en ik stuur u een mailtje zodra de data en het programma definitief zijn.

Maar… 2018 is natuurlijk ook nog niet ten einde! Er zijn nog verschillende wandelingen en lezingen die ik geef met open inschrijving, inschrijving gaat via de betreffende instanties. Echter deze keer geen wandelingen via mijn eigen website, aangezien mijn programma voor het najaar behoorlijk vol is ( er zijn natuurlijk ook altijd nog particuliere opdrachten). Voorjaar 2019 komen deze natuurlijk weer terug, net als een open lezing over Gaudi in Museum Het Schip bij de tentoonstelling.

Lezingen & Wandelingen:

En dan staan er natuurlijk ook nog enkele reizen op het programma voor 2018:

Graag tot ziens en met hartelijke groet,

Suzanne Roelofs-Hellhake

Meer nieuws

Zomer 2024

Beste architectuurliefhebbers, Het heeft even geduurd, maar ik ben blij te kunnen melden dat mijn nieuwe website online is! Zelfde adres, dus nog steeds www.buildingstories.nl

Lees verder »

Voorjaar 2023

Beste architectuurliefhebbers, Ik hoop dat u 2023 goed begonnen bent! De eerste lezingen van dit jaar zijn al weer gegeven, hoog tijd voor een nieuwsbrief

Lees verder »