Nieuwsbrief juli 2020: zonnige groeten & een bescheiden architectuurprogramma

Beste architectuurliefhebbers,

Ik hoop dat het goed met u gaat en dat u allemaal gezond bent!

Wat een vreemde tijden zijn het momenteel.. Veel programma’s zijn geannuleerd en het is natuurlijk nog wat onzeker hoe de komende maanden er uit gaan zien, al is het fijn dat er weer meer mogelijk lijkt. Ook online gebeurt er natuurlijk nu een hoop, hopelijk heeft u ook mooie online architectuur programma’s gevolgd, ik zie met veel plezier dat dit volop wordt aangeboden.

Nu met de zomer en de vakantieperiode gestart ook hoog tijd voor een update van mijn kant.

Inmiddels ben ik alweer bezig met leuke plannen voor het najaar. Zo staan er toch nog wat reisjes op de planning, ga ik wat lezingen en cursussen geven (zowel offline als online) en begint het alweer te kriebelen om aan de slag te gaan. Toch vind ik het nog wat te vroeg om al veel te plannen, zowel vanwege de Corona omstandigheden, als mijn persoonlijke situatie, met 2 vrolijke kinderen thuis..Ik geloof dat het een beetje een Fins Vauvavuosi (babyjaar) wordt 🙂

In deze nieuwsbrief dus wat informatie over programma’s die al wel staan, maar wat betreft wandelingen (met audiosysteem / oortjes dus op gepaste afstand) en meer online lezingen laat ik het er nog even bij. In mijn volgende nieuwsbrief die eind augustus/ begin september zal verschijnen hoop ik weer met meer programma’s te komen.

Goed, wat staat er dan wel (en is met openbare inschrijving):

Reizen:

Gezien de situatie zijn er een paar dingen veranderd:

  • Stuttgart: deze architectuurreis staat nog wel gepland, van 12-16 augustus 2020. Omdat de internationale trein naar Stuttgart nog niet gaat, zal deze reis nu met de bus van Asgard gedaan worden met een maximale groepsgrootte van 10 man. Op die manier kunnen we het programma zo uitvoeren als gepubliceerd staan, inclusief de museumbezoeken. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website van Asgard Reizen.
  • Helsinki, moderne architectuur en design. Ook deze reis staat op de planning, maar de datum is veranderd. Nu niet in de zomer (hij zou begin juli zijn), maar verplaatst naar het najaar, van 22-25 oktober 2020. Wilt u hier meer over weten? Zie de Helsinki reis op de website van Asgard Reizen. Op mijn website staat overigens nog de oude (juli) datum, dat hoop ik snel aan te passen maar mijn website doet even wat moeilijk..
  • Londen. Deze architectuurreis zou plaatsvinden eind september, maar hebben we gezien de omstandigheden verplaatst.. misschien beter om Londen dit jaar over te slaan, hopelijk kan deze reis volgend jaar weer plaatsvinden.
  • En ter volledigheid: de jaarlijkse Spanje reizen hebben we dit jaar ook geannuleerd, volgend jaar komen ze natuurlijk terug!

Lezingen/Cursussen:

Hieronder het overzicht van wat nu gepland staat, of het allemaal door kan gaan is niet zeker, maar via de link van de instantie vindt u natuurlijk meer informatie. (NB: niet elke instantie heeft door deze roerige tijden zijn najaarsprogramma al online staan..)

Ik wens u allen een hele fijne zomer en zie u graag weer in het najaar, persoonlijk of online!

Met hartelijke groet,

Suzanne Roelofs-Hellhake

Meer nieuws

Zomer 2024

Beste architectuurliefhebbers, Het heeft even geduurd, maar ik ben blij te kunnen melden dat mijn nieuwe website online is! Zelfde adres, dus nog steeds www.buildingstories.nl

Lees verder »

Voorjaar 2023

Beste architectuurliefhebbers, Ik hoop dat u 2023 goed begonnen bent! De eerste lezingen van dit jaar zijn al weer gegeven, hoog tijd voor een nieuwsbrief

Lees verder »