06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Wandelingen

7 Feb 2023

Voorjaar 2023

Beste architectuurliefhebbers,

Ik hoop dat u 2023 goed begonnen bent!

De eerste lezingen van dit jaar zijn al weer gegeven, hoog tijd voor een nieuwsbrief met mijn programma de komende tijd!

Allereerst de cursussen & lezingen met  open inschrijving:

Reizen:

Zoals in mijn vorige nieuwsbrief aangekondigd staan er dit jaar een paar mooie architectuur reizen op de planning.

  • Zo noemde ik toen al Chicago (8 dagen, 29 maart t/m 5 april) en Oslo (4 dagen, 7-10 juli). Deze zijn beide voor Voyage & Culture, meer informatie (programma & kosten) vindt u via de link.
  • Ook organiseer ik dit jaar weer samen met de Spaanse Vereniging Eindhoven een architectuurreis naar Spanje. Het wordt Murcia & Granada dit jaar en het wordt weer een prachtige reis! De reis wordt 2 keer georganiseerd, van 4-11 en van 18-25 oktober en het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. U kunt deze reis dan vinden op de website van de Spaanse Vereniging Eindhoven en op mijn eigen website natuurlijk. Voor de duidelijkheid: u hoeft geen Spaans te spreken en de reis staat voor iedereen open.
  • En nog een wat vreemde eend in de bijt: van 8-13 mei ga ik de Muziekreis Berlijn met Leo Blokhuis begeleiden voor SRC Reizen. Veel muziek dus, maar natuurlijk ook architectuur. Jaren geleden heb ik voor SRC de muziek reizen met Leo naar Amerika begeleid, echter nu met mijn kinderen is het niet meer zo makkelijk om 2 weken weg te gaan. Maar toen ze me hiervoor vroegen zei ik meteen ja, temeer omdat het ook nog eens in Berlijn is waar ik jaren geleden met zoveel plezier heb gewoond en waar ik nog steeds dol op ben.

En dan natuurlijk nog enkele excursies: (in mijn volgende nieuwsbrief zullen er zeker mee volgen deze lente/zomer):

Tot slot nog even:

De layout van mijn nieuwsbrieven is natuurlijk niet meer van deze tijd! Vanaf de volgende nieuwsbrief zal ik ze dan ook in een andere opmaak versturen, waardoor afbeeldingen etc. ook mogelijk zijn. Het kan dan echter zijn dat de mail in uw spambox terecht komt. Daarom mijn verzoek om mijn mailadres toe te voegen aan uw adressenbestand, zodat u de volgende nieuwsbrief ook ontvangt.

Graag weer tot ziens!

 

Met hartelijke groet,

Suzanne Roelofs-Hellhake

—————

W: www.buildingstories.nl

T: 06 5141 1238

E: suzanneroelofs@gmail.com

NB: U ontvangt deze mail omdat u zich in het verleden heeft aangemeld voor mijn nieuwsbrief. Mocht u deze niet meer wensen te ontvangen, geen probleem natuurlijk, stuur dan even een mailtje terug met “verwijder” in het onderwerp en ik haal u van de lijst af.