06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Wandelingen

11 Oct 2022

Najaar 2022

Beste architectuurliefhebbers,

 

Met veel plezier stuur ik u hierbij een korte update van mijn programma de komende tijd!

Het is iets later dan gepland, het zijn een beetje drukke tijden geweest en dat blijven het voorlopig ook nog. Daarom dit najaar toch nog geen excursies via mijn eigen website, maar ben er wel mee bezig, deze komen weer vanaf het voorjaar. Maar er staan wel allemaal mooie lezingen en een cursus en excursie op het programma voor najaar 2022, daarom hierbij even een overzicht.

 Lezingen, 1 cursus en een excursie: (nog niet allemaal online te vinden, dus alleen indien mogelijk al de link):

Al deze lezingen/cursussen zijn met open inschrijving natuurlijk (lezingen voor kunstclubs staan hier niet bij).

Reizen:

A.s. donderdag vertrek ik voor de tweede architectuurreis naar Valencia met de Spaanse Vereniging Eindhoven.

Wat betreft volgend jaar, staan In ieder geval Chicago (8 dagen, 29 maart t/m 5 april) en Oslo (4 dagen, 7-10 juli) op de planning en in het najaar weer architectuur reizen naar Spanje (bestemming wordt later bekend gemaakt).

En tot slot:

De HOVO Amsterdam heeft een soort flitscolleges gegeven een tijdje geleden, zelf was ik ook 1 van de docenten. Deze korte lezing staat ook online, mocht u het leuk vinden om deze te bekijken, kan dan op Museumarchitectuur flitscollege

 

 Met hartelijke groet,

 

Suzanne Roelofs-Hellhake

—————

W: www.buildingstories.nl

T: 06 5141 1238

E: suzanneroelofs@gmail.com

 

NB: U ontvangt deze mail omdat u zich in het verleden heeft aangemeld voor mijn nieuwsbrief. Mocht u deze niet meer wensen te ontvangen, geen probleem natuurlijk, stuur dan even een mailtje terug met “verwijder” in het onderwerp en ik haal u van de lijst af.