06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Mogelijkheden

Leuk hoor, al die informatie over reizen en wandelingen, lezingen en excursies…maar wat is nu eigenlijk mogelijk?

Informatie over het boeken van een programma.

Het aanbod op deze website is om u een idee te geven wat voor soort programma’s er mogelijk zijn. Deze programma’s kunt u boeken voor uw eigen club, bedrijf, school of vereniging. In de vorm zoals ze op de website staan, maar liever passen we het programma aan aan uw wensen en achtergrond. Ook een combinatie van wandeling en lezing of programma met een drankje is natuurlijk mogelijk.

Wilt u een lezing of wandeling bijwonen, een architectuurprogramma voor uw bedrijf of vereniging samenstellen of bent u geïnteresseerd in een architectuurreis? Hieronder vindt u een indicaties van de prijzen en voorwaarden.

Belt of mailt u gerust, geheel vrijblijvend, om te overleggen of wij iets voor uw kunnen betekenen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt!


GROEPEN / VERENIGINGEN / BEDRIJVEN 

Wandelingen / fietstochten: een wandeling of fietstocht kost 15 € p.p. met een minimum van € 150,-. Maximale groepsgrootte hangt af van of u een audiosysteem er bij wilt boeken (3€ p.p). Zonder audiosysteem is 20 personen maximal, met audiosysteem kan een groep een stuk groter zijn natuurlijk. Het programma duurt 1,5 a 2 uur (afhankelijk van uw voorkeur) en wordt aangepast aan uw persoonlijke smaak. De bedragen zijn exclusief fietshuur, maar we kunnen wel adviseren over fietshuur en/ of deze voor uw reserveren.

Lezingen: lezingen duren normaal gesproken 2 uur (korter of langer ook mogelijk) en kunnen particulier voor een groep geboekt worden. De prijs van een lezing is vanaf € 200,- . De prijs is afhankelijk van de reistijd naar uw locatie, de beschikbare apparatuur (heeft u die zelf of nemen we die mee) en of u zelf een locatie heeft of dat wij een zaaltje voor u boeken.

Arrangementen: wat betreft de arrangementen zijn er veel mogelijkheden. Wandelingen, fiets- en boottochten kunnen met horeca, een lezing of museumbezoek gecombineerd worden, net wat uw voorkeur heeft.

Reizen: Suzanne heeft veel ervaring met het organiseren van architectuurreizen in het buitenland. Dit kan een architectuurreis zijn naar Chicago voor uw bureau of een architectuurreis naar Spanje voor uw Spaanse vereniging. Qua mogelijkheden kunt u zowel alleen een programma laten samenstellen, of de reis geheel laten organiseren. Overigens wordt er in het laatste geval altijd samengewerkt met een gerenommeerde reisorganisatie die aangesloten is bij de garantiefondsen. Indien gewenst kan zij de reis ook begeleiden en daarbij tevens als gids optreden.


PARTICULIEREN 

Wandelingen / fietstochten:  Suzanne geeft diverse wandelingen met open inschrijving. Deze staan in de agenda. Hiervoor geldt € 17,50 p.p. Daarnaast geeft zij wandelingen voor diverse instanties met open inschrijving; wilt u weten wanneer deze plaatsvinden, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Wilt u boeken voor een groep, zie dan hierboven bij GROEPEN / VERENIGINGEN / BEDRIJVEN

Lezingen: Suzanne geeft lezingen voor diverse instanties met open inschrijving; wilt u weten wanneer deze plaatsvinden, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Wilt u boeken voor een groep, zie dan hierboven bij GROEPEN / VERENIGINGEN / BEDRIJVEN

Reizen: Suzanne ontwikkelt en begeleidt diverse architectuurreizen in Europa en daarbuiten. Wilt u weten wanneer deze plaatsvinden, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.


ONDERWIJSINSTELLINGEN 

Wandelingen / fietstochten: een wandeling of fietstocht kost 15 € p.p. met een minimum van € 150,-. Maximale groepsgrootte hangt af van of u een audiosysteem er bij wilt boeken (3€ p.p). Zonder audiosysteem is 20 personen maximal, met audiosysteem kan een groep een stuk groter zijn natuurlijk. Het programma duurt 1,5 a 2 uur (afhankelijk van uw voorkeur) en wordt aangepast aan uw persoonlijke smaak. De bedragen zijn exclusief fietshuur, maar we kunnen wel adviseren over fietshuur en/ of deze voor uw reserveren.

Lezingen: Een lezing duurt normaal gesproken 2 uur en kost € 175,-  wanneer uw zelf de apparatuur en locatie tot uw beschikking heeft. Mocht dit niet het geval zijn, dan gelden andere prijzen, afhankelijk van uw wensen. Ook als de lezing langer is, denk bijvoorbeeld aan een studiedag Nederlandse architectuur, geldt een ander tarief. Als laatste kan een langere reistijd ook tot een verhoging van het bedrag leiden.

Arrangementen: Wellicht is dagprogramma’s hier meer op zijn plaats. We kunnen een meerdaags bezoek in bijvoorbeeld Amsterdam voor uw studenten organiseren, denk hierbij aan diverse wandelingen, bezoek aan gebouwen en musea en eventuele sprekers en presentaties passend bij uw onderwijs doelstellingen. Ook is het mogelijk om een dagprogramma voor een grote groep studenten te regelen. Zo hebben wij o.a. een dag Rotterdam voor 150 studenten georganiseerd, waarbij de studenten keuze hadden uit 4 verschillende wandelingen en 4 verschillende musea.

Reizen: Suzanne heeft veel ervaring met het organiseren van architectuurreizen in het buitenland. Dit kan bijvoorbeeld een studiereis zijn naar Berlijn, Chicago of Barcelona.  Qua mogelijkheden kunt u zowel alleen een programma laten samenstellen, of de reis geheel laten organiseren. Overigens wordt er in het laatste geval altijd samengewerkt met een gerenommeerde reisorganisatie die aangesloten is bij de garantiefondsen.

NB: Alle bedragen zijn –indien van toepassing – exclusief BTW. Daarnaast wordt er in sommige gevallen nog een reistoeslag gerekend. Bij grote groepen/ arrangementen kunnen hier organisatiekosten bijkomen, hiervoor ontvangt u altijd een offerte.