06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Wandelingen

21 Jun 2022

De laatste programma’s voor de zomervakantie en een blik op het najaar | Building Stories | Suzanne Roelofs

Beste architectuurliefhebbers,
 
Met veel plezier stuur ik u hierbij een korte update van mijn programma de komende tijd!
Nog een paar programma’s voor de zomer en al een korte blik op het najaar. Deze lijst wordt natuurlijk nog aangevuld en in augustus verstuur ik mijn najaarsprogramma.
 
Voor de zomervakantie:
  • 28, 30 juni / 5 en 7 juli: Architectuur in China. Een cursus van 4 keer op dinsdag- en donderdagmorgen, van 11-13.00 uur, online (zoom) via de HOVO Amsterdam. Zeker de moeite waard met het accent op moderne architectuur!
  • 30 juni: College moderne architectuur in de Kunstlinie Almere, dit keer over museumarchitectuur. Van 19.30-21.30, aanmelden en meer info via hun website.
  • Zaterdag 2 juli: Wandeling NDSM (Amsterdam Noord), 11-13.00 uur. Deze voormalige scheepswerf is de moeite van het ontdekken waard.  Prachtig verbouwde industriële werkplaatsen en vele bijzondere nieuwbouwprojecten maken dit gebied terecht een hotspot van Amsterdam. Het is ongelooflijk hoe snel de ontwikkelingen hier gaan! Aanmelden en meer info via de link.
  • Zondag 3 juli: Fietstocht Amsterdam Noord, 11-13.00 uur. Met de fiets een grondige verkenning van Amsterdam Noord. De woonwijk rondom het Eye Museum, de hotspot NDSM en de duurzame, circulaire woon- en werkwijk Buiksloterham. (U dient wel zelf voor een fiets te zorgen, maar deze kunt u ook huren aan het begin van de wandeling, hierover meer informatie in de bevestigingsmail). Aanmelden en meer info via de link.
  • Donderdag 7 juli: Lezing BIG met het Sluishuis. Op locatie, 19.30-21.30 uur, voor de Volksuniversiteit Amsterdam.
Na de zomervakantie (nog niet allemaal online te vinden, dus alleen indien mogelijk al de link):
Al deze lezingen/cursussen zijn met open inschrijving natuurlijk (lezingen voor kunstclubs staan hier niet bij).
En verder zal ik voor het najaar ook weer excursies plannen met open inschrijving, hierover meer in mijn volgende nieuwsbrief. Verzoekjes altijd welkom!
 
En nog even: de Floriade.
Er is veel over geschreven en de pers was niet altijd even enthousiast, maar ik vind de Floriade zelf absoluut de moeite waard! Het is een prachtig park geworden en er zijn veel heel interessante paviljoens, zeker op het gebied van duurzaamheid en bouwen met biobased materialen. Ik ga er dan ook regelmatig heen en heb ook al een paar architectuur tours mogen verzorgen.
Mocht u met een gezelschap daar interesse in hebben, neem contact met me op en dan leid ik u graag rond over de Floriade! De Floriade is nog t/m 9 oktober.
 
Dan wens ik u tot slot alvast een prachtige zomer en graag tot ziens, live of online!
 
Met hartelijke groet,

Suzanne Roelofs-Hellhake
—————
T: 06 5141 1238
 
NB: U ontvangt deze mail omdat u zich in het verleden heeft aangemeld voor mijn nieuwsbrief. Mocht u deze niet meer wensen te ontvangen, geen probleem natuurlijk, stuur dan even een mailtje terug met “verwijder” in het onderwerp en ik haal u van de lijst af.