06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Wandelingen

9 Jan 2017

Chicagoreis: een walhalla voor kunst en architectuurliefhebbers

Op veler verzoek is het dan zo ver: samen met Saskia Godijn van Uit de Kunst en SRC Reizen op Maat organiseer ik een kunst en architectuurreis naar Chicago!

Het is een geweldige stad voor architectuur. Prachtige huizen van Frank Lloyd Wright, de beroemde wolkenkrabbers,campus en het huis van Ludwig Mies van der Rohe, het Milenium Park met paviljoen van Frank Gehry en natuurlijk het prachtige Art Institute met nieuwe vleugel van Renzo Piano. Maar er is zoveel meer… Art Deco wolkenkrabbers, Tiffany glas, hypermoderne architectuur.. En dan heb ik het nog niet over de kunst, ook qua kunst is Chicago een geweldige stad, zowel qua kunst in de openbare ruimte als in de vele musea.

Daarom deze gecombineerde reis! Ikzelf ga u natuurlijk uitgebreid over de architectuur vertellen, hetgeen voor iedereen ook goed te volgen zal zijn omdat we een audiosysteem hebben bij deze reis. Maar qua kunst laat ik het liever over aan mijn zeer enthousiaste collega en goede vriendin Saskia Godijn: zij weet u als geen ander op de meest bijzondere kunst alert te maken.

Kortom: een hele bijzondere reis die naar alle waarschijnlijkheid eenmalig zal zijn! Inschrijven heeft u een maand de tijd voor, omdat het daarna steeds lastiger wordt om de reis voor deze prijs aan te kunnen bieden. Dus schrijf u in voor 10 februari en ga met ons mee op deze geweldige reis!

Inschrijven kunt u doen via SRC Reizen, dit is een gerenommeerde reisorganisatie waar ik zelf ook veel voor het gewerkt en zijn aangesloten bij alle benodigde garantiefondsen. U vindt hier het inschrijfformulier.

En voor het uitgebreide programma: bekijk dan hier het hele programma: intro-chicago-architectuur-en-kunstreis