06-514 11 238
suzanneroelofs@gmail.com

Aanpak

Aanpak

Suzanne praat graag over architectuur. En dat zult u merken als u 1 van haar programma’s volgt. Ze is een enthousiaste docent en rondleider die een gedegen feitenkennis afwisselt met verrassende anekdotes. Als ze over een gebouw vertelt, gaat het haar niet alleen om de stijl en feiten, maar ook het waarom erachter en of het gebouw ook goed functioneert, hetgeen natuurlijk helemaal opgaat voor de stedenbouw. Hierdoor gaat het besprokene leven en zult u er daarnaar op een andere manier naar kijken. Verder heeft ze een duidelijke stem en past haar verhaal graag aan op de groep deelnemers; vragen zijn natuurlijk alleen maar welkom!

 

Aanpak excursies

Suzanne organiseert al jaren rondleidingen in vele steden van Nederland. In bekende steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar ook op plekken waar u misschien minder snel zelf zou komen als Kampen en Eindhoven. Bij de meeste excursies ligt het accent op de moderne architectuur, maar ook Amsterdamse School en Art Nouveau wandelingen geeft zij graag. Dit doet ze zowel voor bedrijven als particulieren, voor mensen die in het vak zitten of  gezellig een dagje uit zijn. Haar rondleidingen kenmerken zich door vakkundigheid en enthousiasme en mocht u met een grotere groep zijn, dan is het ook mogelijk om een audiosysteem (“oortje) erbij te huren. Dus of u wilt wandelen langs de Art Nouveau in Haarlem, wilt fietsen in Amsterdam Noord of liever met de trein een dagje treinexcursies wilt bewonderen: er zijn mogelijkheden genoeg!

Aanpak lezingen:

Suzanne houdt bijna wekelijks lezingen. Voor bedrijven en particulieren over tal van verschillende onderwerpen. Zo geeft zij veel thematische lezingen over architecten, waarbij zij in 2 uur het oeuvre en de stijl van een architect uitgebreid uitlicht. Of een cityspecial, met alle moderne architectuur die daar te vinden is in historisch perspectief geplaatst. Maar ook thematische lezingen als museumarchitectuur of het succes van de Nederlandse architectuur behoren tot de mogelijkheden.

De presentaties zijn altijd voorzien van goede kwaliteit foto’s en zorgvuldig voorbereid en duren normaal gesproken 2 uur met een kwartiertje pauze halverwege.

Lees hier reacties van eerdere deelnemers van mijn programma's