De eerste nieuwe programma’s voor 2014!

De eerste nieuwe programma’s voor 2014!

Blog

Architectuurreizen naar Chicago, Stuttgart, Berlijn en Helsinki, allemaal reizen die ik met veel plezier ook dit jaar weer begeleid. 

Verder heb ik inmiddels de eerste wandelingen gepland voor 2014: te Amsterdam (stationseiland & ODE en Betondorp), Rotterdam (Kop van Zuid) en Den Haag (100 jaar architectuur). 

Natuurlijk geef ik ook lezingen waar u bij aanwezig kunt zijn en zijn er andere programma’s die ik begeleid via diverse organisaties. Als u hier meer over wilt weten, kunt u zich vrijblijvend abonneren op mijn nieuwsbrief, het formulier vindt u in de rechterkolom. Deze verschijnt 4 keer per jaar. 

Via de agenda vindt u over alle programma’s meer informatie. 

  • Nieuwsbrief

    Wilt u als eerste horen over onze nieuwe programma's? Vul uw e-mail adres in voor de driemaandelijkse nieuwsbrief.