Mogelijkheden

Informatie over het boeken van een programma.

Wilt u een lezing of wandeling bijwonen, een architectuurprogramma voor uw bedrijf of vereniging samenstellen of bent u geïnteresseerd in een architectuurreis? Hier vindt u een indicaties van de prijzen en voorwaarden. Wat betreft het aanbod, een deel ervan vindt u hier terug. 

Op deze pagina vindt u een globaal overzicht. We hebben het onderverdeeld in diverse doelgroepen, zodat de informatie makkelijker te vinden is. Voor meer en/ of aanvullende informatie verzoeken we u vooral vrijblijvend contact op te nemen.

 


GROEPEN / VERENIGINGEN / BEDRIJVEN 


Wandelingen / fietstochten: een wandeling of fietstocht kost 15 € p.p. met een minimum van € 150,-. Maximumbedrag is € 200,- , maximale groepsgrootte 20 personen. Bij programma’s buiten Amsterdam komen hier reiskosten bij. Het programma duurt 1,5 a 2 uur (afhankelijk van uw voorkeur) en is aan te passen aan uw persoonlijke smaak. De bedragen zijn exclusief fietshuur, maar we kunnen wel adviseren over fietshuur en/ of deze voor uw reserveren.

Lezingen: lezingen duren normaal gesproken 2 uur (korter of langer ook mogelijk) en kunnen particulier voor een groep geboekt worden. De prijs van een lezing is vanaf € 200,- . De prijs is afhankelijk van de reistijd naar uw locatie, de beschikbare apparatuur (heeft u die zelf of nemen we die mee) en of u zelf een locatie heeft of dat wij een zaaltje voor u boeken.

Arrangementen: wat betreft de arrangementen zijn er veel mogelijkheden. Wandelingen, fiets- en boottochten kunnen met horeca, een lezing of museumbezoek gecombineerd worden, net wat uw voorkeur heeft. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reizen: Suzanne heeft veel ervaring met het organiseren van architectuurreizen in het buitenland. Dit kan een architectuurreis zijn naar Chicago voor uw bureau of een architectuurreis naar Spanje voor uw Spaanse vereniging. Qua mogelijkheden kunt u zowel alleen een programma laten samenstellen, of de reis geheel laten organiseren. Overigens wordt er in het laatste geval altijd samengewerkt met een gerenommeerde reisorganisatie die aangesloten is bij de garantiefondsen. Indien gewenst kan zij de reis ook begeleiden en daarbij tevens als gids optreden.

 


PARTICULIEREN 


Wandelingen / fietstochten:  Suzanne geeft diverse wandelingen met open inschrijving. Deze staan in de agenda. Hiervoor geldt € 15,- p.p., en is niet gebonden aan groepsgrootte. Daarnaast geeft zij wandelingen voor diverse instanties met open inschrijving; wilt u weten wanneer deze plaatsvinden, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Wilt u boeken voor een groep, zie dan hierboven bij GROEPEN / VERENIGINGEN / BEDRIJVEN

Lezingen: Suzanne geeft lezingen voor diverse instanties met open inschrijving; wilt u weten wanneer deze plaatsvinden, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Wilt u boeken voor een groep, zie dan hierboven bij GROEPEN / VERENIGINGEN / BEDRIJVEN

Arrangementen: U boekt voor een groep: zie hierboven bij GROEPEN / VERENIGINGEN / BEDRIJVEN

Reizen: Suzanne ontwikkelt en begeleidt diverse architectuurreizen in Europa en daarbuiten. Wilt u weten wanneer deze plaatsvinden, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 


ONDERWIJSINSTELLINGEN 


Wandelingen / fietstochten: een wandeling of fietstocht kost € 150 – 200,- en is gebonden aan een maximale groepsgrootte van 20 personen. Bij meer studenten wordt er een extra gids ingehuurd. Het programma duurt 1,5 a 2 uur (afhankelijk van uw voorkeur) en is aan te passen aan uw onderwijsdoelstellingen. Een langere wandeling is ook mogelijk, met desgewenst een pauze, hiervoor gelden aangepaste bedrijven. Het bedrag is exclusief fietshuur, maar we kunnen wel adviseren over fietshuur en/ of deze voor uw reserveren.

Lezingen: Een lezing duurt normaal gesproken 2 uur en kost € 175,-  wanneer uw zelf de apparatuur en locatie tot uw beschikking heeft. Mocht dit niet het geval zijn, dan gelden andere prijzen, afhankelijk van uw wensen. Ook als de lezing langer is, denk bijvoorbeeld aan een studiedag Nederlandse architectuur, geldt een ander tarief. Als laatste kan een langere reistijd ook tot een verhoging van het bedrag leiden.

Arrangementen: Wellicht is dagprogramma’s hier meer op zijn plaats. We kunnen een meerdaags bezoek in bijvoorbeeld Amsterdam voor uw studenten organiseren, denk hierbij aan diverse wandelingen, bezoek aan gebouwen en musea en eventuele sprekers en presentaties passend bij uw onderwijs doelstellingen. Ook is het mogelijk om een dagprogramma voor een grote groep studenten te regelen. Zo hebben wij o.a. een dag Rotterdam voor 150 studenten georganiseerd, waarbij de studenten keuze hadden uit 4 verschillende wandelingen en 4 verschillende musea.

Reizen: Suzanne heeft veel ervaring met het organiseren van architectuurreizen in het buitenland. Dit kan bijvoorbeeld een studiereis zijn naar Berlijn, Chicago of Barcelona.  Qua mogelijkheden kunt u zowel alleen een programma laten samenstellen, of de reis geheel laten organiseren. Overigens wordt er in het laatste geval altijd samengewerkt met een gerenommeerde reisorganisatie die aangesloten is bij de garantiefondsen.


NB: Alle bedragen zijn –indien van toepassing – exclusief BTW. Daarnaast wordt er in sommige gevallen nog een reistoeslag gerekend. Bij grote groepen/ arrangementen kunnen hier organisatiekosten bijkomen, hiervoor ontvangt u altijd een offerte.

  • Nieuwsbrief

    Wilt u als eerste horen over onze nieuwe programma's? Vul uw e-mail adres in voor de driemaandelijkse nieuwsbrief.